• VAN OFFERBEEK © 2003

Wereldkaart in zwart wit, de belangrijkste voordelen

Woontrend wereldkaart als wanddecoratie
maart 2, 2023
10 jaar bestaan, up-to-date website en nieuw aanbod landkaarten
juli 12, 2023

Een wereldkaart aan een muur in de slaapkamer, woonkamer of het thuiskantoor. Het is iets dat je in steeds meer woningen tegenkomt. Al geruime tijd zijn de wereldkaarten populair. De wereldkaarten van Van Offerbeek worden in diverse varianten aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld voor een wereldkaart in het zwart-wit kiezen.

Is het aan te raden om voor een zwart-wit wereldkaart te kiezen? Ja, dat is zeker het geval. Met zo’n wereldkaart aan de muur geniet je namelijk van talloze voordelen. De belangrijkste voordelen zetten we graag voor je op een rijtje.

Past bij elk interieur

Bij het inrichten van je woning moet je belangrijke keuzes maken. Zo moet je voor een bepaalde stijl gaan, moet je de gewenste kleuren uitkiezen en moet je de juiste meubelen aanschaffen. Ongeacht wat je smaakvoorkeuren zijn, past een wereldkaart in zwart-wit hier perfect bij.

Het is namelijk een feit dat een wereldkaart zwart-wit in ieder interieur past. Dit heeft ons volgens ons met twee facetten te maken:

De wereldkaart is niet al te aanwezig. Doordat de kaart in het zwart en wit uitgevoerd is, valt de wereldkaart niet al te veel op. De kaart is uiteraard goed zichtbaar, maar trekt niet direct de volle 100% aandacht. Zeker als je al één of meerdere andere eyecatchers in je huis hebt, kan een wereldkaart zwart-wit er prima bij.

De wereldkaart is tijdloos. Een wereldkaart met alleen de kleuren zwart en wit is volgens ons tijdloos. Heb je voor een modern interieur gekozen? Dan past een wereldkaart in het zwart-wit hier prima bij. Heeft jouw woning een luxe of landelijk interieur? Ook dan kun je prima voor een zwart-wit wereldkaart kiezen.

Prachtige afwerking

Kies je voor de zwart-wit wereldkaart uit ons aanbod? Dan zul je verbaasd zijn van de uitkomst. Deze houten wereldkaart is namelijk niet zomaar zwart en wit, maar is van grafiet vervaardigd. Deze natuursteen heeft een prachtige natuurlijke uitstraling, waardoor de wereldkaart een unieke en ook exclusieve uitstraling krijgt. Ook dit is één van de redenen waarom zo’n wereldkaart perfect in elk interieur past.

Graag raden wij je het volgende aan: check onze foto’s op onze website. Bekijk Je krijgt met deze foto’s een duidelijke indruk van de uitstraling van de zwart-wit wereldkaart. Hierbij zie je ook direct dat deze wereldkaart vrij uniek is.

In meerdere varianten te verkrijgen

Bij ons kun je niet voor slechts één wereldkaart zwart-wit kiezen. Nee, wij bieden de wereldkaart in 2 modellen, in 12 afmetingen en in verschillende stijlen aan. Ook dit is een reden waarom de wereldkaart perfect bij je interieur past.

Het enige waar je even goed over na moet denken, is naar het soort wereldkaart waar je voorkeur naar uitgaat. Ons advies is om hierbij vooral naar de ruimte te kijken waarin de wereldkaart moet komen te hangen. Welke stijl is in deze ruimte aanwezig? En hoeveel ruimte is voor de wereldkaart aanwezig? Het is wenselijk dat er rondom de wereldkaart voldoende ruimte is én blijft.

Topkwaliteit wereldkaart

De wereldkaart in het zwart-wit die je bij ons kunt bestellen, is van een combinatie van hout en grafiet gemaakt. De kaart zelf is van hout, waarna er een grafieten toplaag op het hout aangebracht is. Dankzij deze grafieten toplaag heeft de wereldkaart de fraaie afwerking.

Maar, dankzij het hout geniet je van andere voordelen. Zo is het een feit dat zo’n wereldkaart van een prima kwaliteit is. Zelfs als je per ongeluk tegen de wereldkaart aanstoot, geeft de kaart geen krimp. Van je nieuwe kaart in het zwart-wit kun je dag in en dag uit genieten en dat jarenlang. Bij ons ben je ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een wereldkaart groot of een kantoor wanddecoratie.

Hoe kies je de beste wereldkaart zwart-wit uit?

Het mag duidelijk zijn: met een wereldkaart in de kleuren zwart-wit geniet je van veel voordelen. De wereldkaart is prachtig, is in elk interieur te verwerken en is in meerdere varianten te verkrijgen. Maar, voor welke variant kun je dan het beste kiezen? Wij adviseren je om hierbij op de volgende punten te letten:

  • Stijl van de ruimte. In welke ruimte ga je de wereldkaart ophangen? En wat is de stijl van deze ruimte? Je kunt hier bijvoorbeeld de variant op aanpassen.
  • Afmetingen. Ga ook goed na hoeveel ruimte er voorhanden is. Aan de hand van de aanwezige ruimte kun je de gewenste afmetingen bepalen.

Tevens is het mogelijk om de wereldkaart nog naar wens aan te passen. Dit doe je door bijvoorbeeld met pinpoints aan te geven in welke landen je al geweest bent.

Pinpoint jouw avonturen over de wereld

Een exclusieve en unieke eigenschap van de wereldkaarten is dat je heel eenvoudig jouw reizen kunt aanduiden door middel van pinpoint-magneten, zonder de topcoat van de kunstwerken te beschadigen. De pinpoint-magneten zijn via de website te bestellen voor € 0,25 euro per stuk.