• VAN OFFERBEEK © 2003

Wereldkaart groot

Bent u op zoek naar een GROTE WERELDKAART voor bij u thuis of op kantoor? Zoek dan niet verder. Ga naar meer info voor alle PRIJZEN, AFMETINGEN en mogelijkheden.

"The world is to big to stay in one place"

wereldkaart zwart wit

Bent u op zoek naar een GROTE WERELDKAART voor bij u thuis of op kantoor? Zoek dan niet verder. Ga naar meer info voor alle PRIJZEN, AFMETINGEN en mogelijkheden.

Grote wereldkaart

Wilt u een echte eyecatcher in je interieur? Kies dan voor een grote wereldkaart van Van Offerbeek. Bij ons heeft u ruime keuze aan verschillende soorten wereldkaarten in verschillende materialen, zoals goud, zwart-wit, metaal en uiteraard hout. Al onze wereldkaarten zijn in diverse formaten te bestellen. Laat u inspireren door onze handgemaakte exclusieve grote wereldkaarten en haal een stukje wereld in je interieur!

Haal een wereldkaart groot in huis of op kantoor

Wilt u uw interieur opleuken en opvrolijken? Dan is een wereldkaart groot een perfecte optie. Heeft u bijvoorbeeld een grote witte muur waar nog niets aanhangt? Dan kunt u kiezen uit één van onze  prachtige wereldkaarten met diverse afwerkingen. Met een wereldkaart van World Of Art haalt u een waar kunstwerk in huis.

Wereldkaart groot in diverse afmetingen

Kies je voor een wereldkaart die je op je muur kunt hangen? Dan is deze prachtige wereldkaart op hout iets voor jou! Bestel deze wanddecoratie in 2 modellen, CLASSIC en PANORAMA, en in 12 afmetingen.

De gedetailleerde wereldkaart van hout heeft de optie om de landsgrenzen ingegraveerd te krijgen en een metalen tussenlaag toe te voegen. Bij elke bestelling wordt een montage-sjabloon en click-fix ophangsysteem meegeleverd. Hierdoor kunt u de wereldkaart eenvoudig demonteren en opnieuw monteren, zonder dat de muur beschadigd raakt.

Grote wereldkaarten

De prijzen van onze grote wereldkaarten zijn als volgt:

Model: CLASSIC

L  240x140cm 10mm 799,-
XL 300x175cm 10mm 1099,-
XXL 400x233cm 13mm 1599,-

Model: PANORAMA

L 250x125cm 10mm 799,-
XL 300×150 10mm 1049,-
XXL 400x200cm 13mm 1549,-

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor maatwerkopties. U kunt uw gewenste wereldkaart eenvoudig en veilig bestellen. Dit allemaal zonder aanbetaling of verplichting tot aankoop.