• VAN OFFERBEEK © 2003

Wanddecoratie kantoor

Zoekt u een mooie WANDECORATIE voor uw KANTOOR of bedrijf ? Ga naar meer info voor alle PRIJZEN, AFMETINGEN en mogelijkheden.

"The World is Yours"

wereldkaart zwart wit

Zoekt u een mooie WANDECORATIE voor uw KANTOOR of bedrijf ? Ga naar meer info voor alle PRIJZEN, AFMETINGEN en mogelijkheden.

Wanddecoratie kantoor

Bent u op zoek naar een mooie wanddecoratie voor uw bedrijf, bijvoorbeeld voor uw kantoor, vergaderruimte, lounge of kantine? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. World of Art heeft prachtige wanddecoratie voor kantoorpanden, waaronder de unieke wereldkaarten van kunstenaar VAN OFFERBEEK. Deze wereldkaarten kunnen de sfeer van uw kantoor verhogen, zonder afleidend te zijn.

Haal een wereldkaart op kantoor

Heeft u een kantoorpand of bent u verantwoordelijk voor de inrichting en sfeer van het bedrijf waar u werkt? Een ontspannen sfeer draagt bij aan betere prestaties en een lagere werkdruk. U kunt ook kiezen voor een houten landkaart van Nederland of een wereldkaart, van koper, metaal, zwart-wit of goud. De wereldkaarten van World Of Art zijn een echte eyecatcher in uw kantoor. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verschillende modellen en afmetingen

Deze gedetailleerde wereldkaart van hout is een prachtige wanddecoratie die je kunt bestellen in 2 modellen, CLASSIC en PANORAMA, en in 12 afmetingen. U kunt er ook voor kiezen om de landsgrenzen ingegraveerd te krijgen, wat een extra dimensie geeft aan je kaart. De wereldkaart wordt geleverd met een montage-sjabloon en een click-fix ophangsysteem. Zo kunt u de wereldkaart schadeloos demonteren en vervolgens weer opnieuw monteren.

Eigenschappen wereldkaart wanddecoratie kantoor

De eigenschappen van onze unieke houten wereldkaart zijn als volgt: Hoogwaardige steenstructuur toplaag met of zonder 3D gebergte reliëf, voorzien van een metalen tussenlaag voor pinpoint-magneten, gegraveerde landsgrenzen en een minimalistisch design waardoor de randen minder fragiel zijn. Er zijn twee modellen beschikbaar: CLASSIC en PANORAMA, met 12 standaard afmetingen. Bovendien wordt de wereldkaart geleverd met een gratis professionele fotobewerking voor uw muur, een montage-sjabloon en een click-fix ophangsysteem waarmee u de wereldkaart schadeloos kunt demonteren en opnieuw monteren.