fbpx
logo-mini
iets aparts aan de muur

Wanddecoratie inspiratie voor uw woonkamer

Wanddecoratie inspiratie voor uw woonkamer

Wanneer u gaat verhuizen en uw huis als een schone lei of een blank canvas is, dan kunt u vast wel inspiratie gebruiken met betrekking tot wanddecoraties. Misschien heeft u wel een prachtige, grote lege muur waar een exclusieve wereldkaart als wanddecoratie zeker niet zal misstaan. Bekijk alle opties van de wereldkaarten in het linkermenu van de website. 

Houten wereldkaart als muurdecoratie

Kiest u voor de houten wereldkaart als muurdecoratie, dan voorziet u uw interieur van een fraai stukje vakmanschap. Alle wereldkaarten van VAN OFFERBEEK worden met de hand vervaardigd Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, waardoor elke wereldkaart een uniek karakter krijgt. Bovendien is er voor elke interieurstijl een passende wereldkaart verkrijgbaar. Heeft u trouwens ook al eens de landkaart van Nederland van kunstenaar VAN OFFERBEEK gezien? Eveneens een juweeltje aan de wand! Op verzoek kan ook ieder ander land vervaardigd worden.

Overige wanddecoratie inspiratie voor uw interieur

Uw interieur wenst u natuurlijk gevarieerd aan te kleden met verschillende wanddecoraties. De exclusieve wereldkaarten van VAN OFFERBEEK zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld industriële voorwerpen, zoals wandplanken van metaal en hout. Wat tegenwoordig ook erg in de mode is, zijn cirkels van kurk of gevlochten wanddecoraties in verschillende, natuurlijke kleuren. Een mooie klok mag natuurlijk niet ontbreken en is tevens bijzonder goed te combineren met de wereldkaarten. 

Laat u inspireren… 

De exclusieve wereldkaarten zijn een blikvanger  in uw interieur en niet alleen omdat ze zo mooi zijn. De kaarten zijn aardig aan de maat en komen het beste tot hun recht als zij een muur voor hunzelf hebben. Wilt u graag zien hoe een wereldkaart van VAN OFFERBEEK bij u aan de muur staat? Dat kan, vult u hiervoor het formulier van de gratis fotobewerking in. Wij vragen u hierbij een foto in te zenden van uw interieur, van de plek waar u overweegt de wereldkaart te monteren. Vervolgens bewerken wij de foto zodat het net lijkt alsof de wereldkaart al in uw interieur hangt. Na bewerking kunt u in één oogopslag zien hoe de wereldkaart uw interieur helemaal af maakt. . 

Heeft u nog vragen over de kaarten? Neem dan gerust contact op. 


Comments are closed.