logo-mini

Jouw privacy

10-05 2018 versie1

Privacy & Cookie Statement Van Offerbeek

Wij gaan zorgvuldig om met privacy en privacygevoelige gegevens binnen de grenzen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. In dit Privacy & Cookie Statement informeren wij je over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken, voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken, hoe je je privacyrechten kunt uitoefenen en andere informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn gegevens die gebruikt kunnen worden om een individu te identificeren of die aan een individu kunnen worden gekoppeld.

Dit Privacy & Cookie Statement is van toepassing op alle activiteiten op alle websites van ondernemingen en handelsnamen van Van Offerbeek. Onder Van Offerbeek vallen onder andere de volgende handelsnamen of websites:

Van Offerbeek Art & Graphics
www.vanofferbeek.com, www.vanofferbeek.nl, www.worldofart.be, www.worldofart.eu, www.weltkartewandbild.de

Voor welke doeleinden verwerkt Van Offerbeek persoonsgegevens?
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Welke persoonsgegevens verzamelt Van Offerbeek ?
Van Offerbeek verwerkt voor bovenstaande doeleinden de volgende persoonsgegevens van:

–   Gebruikers van Websites (‘Gebruikers’):

Persoonlijke gegevens, zoals naam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum;

Interactiegegevens, zoals IP-adres, surfgedrag op de Websites, klikgedrag, locatiegegevens, cookie ID en contact informatie via contactformulier, bestelformulier en via Tidio chat.

Contact- en betalingsgegevens, zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer en of klantnummers.

Kwaliteit en aansprakelijkheid
Wanneer je persoonsgegevens verstrekt aan Van Offerbeek , ben je zelf verantwoordelijk voor de juistheid en het actueel houden van persoonsgegevens. Van Offerbeek is, behoudens opzet of grove schuld, niet aansprakelijk voor onjuistheden of gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van door jouw verstrekte onjuiste of onvolledige informatie.

Aan wie verstrekt Van Offerbeek  persoonsgegevens?
Van Offerbeek verstrekt alleen persoonsgegevens aan derden wanneer dat geoorloofd is en zorgvuldig gebeurt. Persoonsgegevens worden alleen aan derden verstrekt, indien je daar zelf toestemming voor hebt gegeven of indien dit is toegestaan op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens. Van Offerbeek verstrekt persoonsgegevens bijvoorbeeld aan de betreffende pakketdienst voor de levering van bestellingen of aan justitie of fraude bestrijdende organisaties wanneer dat noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting of gerechtvaardigd belang van Van Offerbeek.

Hoe lang bewaart Van Offerbeek  persoonsgegevens?
Van Offerbeek bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de hierboven genoemde doeleinden. De bewaartermijn voor persoonsgegevens is afhankelijk van het doeleinde waarvoor de persoonsgegevens worden gebruikt. Zo moeten bepaalde persoonsgegevens die voor fiscale doeleinden worden verwerkt verplicht zeven jaar worden bewaard. Nadat je persoonsgegevens niet meer noodzakelijk zijn, worden deze geanonimiseerd of verwijderd.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Voor welke doeleinden plaatst Van Offerbeek Cookies?
Onze Websites kunnen Cookies gebruiken voor de volgende doeleinden:

Technisch noodzakelijke Cookies.
Deze Cookies zijn noodzakelijk om de technische werking van onze Websites, Apps, diensten of hulpmiddelen mogelijk te maken.

Functionele Cookies.
Deze Cookies worden gebruikt voor het leveren van functionaliteit om gebruik te kunnen maken van onze Websites, zoals de mogelijkheid om voorkeursinstellingen op te slaan op een Website en andere functionaliteiten, al dan niet binnen de tijdsduur van de betreffende sessie.

Analytische Cookies.
Van Offerbeek  gebruikt Google Analytics en andere analyse Cookies op privacy vriendelijke wijze, om te kunnen analyseren hoe bezoekers onze Websites en Apps gebruiken. Van Offerbeek  kan bijvoorbeeld zo de gebruiksvriendelijkheid van een Website en App verbeteren.

Advertentie of tracking Cookies.
Van Offerbeek  maakt gebruik van Cookies voor commerciële en promotionele doeleinden. De hiermee verzamelde (persoons)gegevens worden gekoppeld, geanalyseerd en gebruikt voor het ontwikkelen van profielen, segmenten en doelgroepen om daarmee zo relevant mogelijke informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen te tonen op Websites, Apps en andere marketingkanalen, al dan niet van externe partijen. Tracking cookies kunnen ook door externe partijen worden geplaatst op Van Offerbeek  Websites en Apps (verder: ‘third party cookies’). Voor het plaatsen van third party cookies vragen we vooraf je toestemming, omdat hiermee je internetgedrag over verschillende websites heen kan worden gevolgd. Op de (persoons)gegevens die via third party cookies worden verwerkt, zijn de privacy en cookie statements van de betreffende externe partijen van toepassing. Van Offerbeek  heeft daar geen invloed op.

Voor welke domeinen vraagt Van Offerbeek  toestemming voor cookies?Van Offerbeek vraagt steeds per Website (per domein) of je toestemming wilt geven voor cookies. Je geeft dus niet in één keer toestemming voor alle Websites van merken en handelsnamen die vallen onder Van Offerbeek .

Welke (persoons)gegevens verzamelt Van Offerbeek via Cookies?
Van Offerbeek  verzamelt je IP-adres en MAC adres (waar mogelijk geanonimiseerd), surf- en klikgedrag, cookie identifiers, technische kenmerken (zoals de browser die je gebruikt en de resolutie van jouw computerscherm), vanaf welke pagina je op Van Offerbeek Websites bent gekomen, wanneer en hoe lang je onze Websites en Apps bezoekt of gebruikt, of je gebruik maakt van functionaliteiten van onze Websites en Apps, welke pagina’s je bezoekt op onze Websites en welke schermen van onze websites je bekijkt.

Hoe kun je je verzetten tegen Cookies?
Door de instellingen van je browser te wijzigen, kun je aangeven dat jouw browser geen Cookies (van onze Websites) mag aanvaarden. Als jouw browser geen Cookies van onze Websites aanvaardt, krijg je mogelijk echter geen toegang tot bepaalde functionaliteiten van onze Websites of kun je mogelijk niet alle functionaliteiten gebruiken. Indien je je wilt verzetten tegen de Cookies van Google Analytics, kun je dit in je browser instellen door Cookies van Google (Analytics) via je browser te weigeren of door hier te klikken. Hoe kun je contact opnemen met Van Offerbeek ?

Voor vragen of verzoeken kun je telefonisch, via de website of per post contact opnemen met Van Offerbeek Art & Graphics.

Contact
Van Offerbeek Art & Graphics.
Bernardusplein 7
6367KC Voerendaal

Tel:+31 (0)6 414 967 47

Hoe kun je je privacyrechten uitoefenen?
Je kunt een inzage-, correctie- of verwijderingsverzoek richten aan Van Offerbeek . Dit kun je doen via het contactformulier. Geef duidelijk in het onderwerp aan dat het gaat om privacy en meer specifiek om een inzage-, correctie- of verwijderingsverzoek op grond van artikel 35 of 36 Wet bescherming persoonsgegevens. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen Van Offerbeek om aanvullende informatie kan vragen om je identiteit deugdelijk vast te stellen.

Verzet
Je hebt het recht je te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens. Wanneer je aangeeft niet langer (via een bepaald medium) te willen worden benaderd, zal Van Offerbeek je opnemen in een daartoe strekkend bestand en worden je persoonsgegevens niet langer gebruikt voor deze doeleinden. Dit kun je doen via het contactformulier van Consumer Contact & Care. Geef duidelijk aan dat het gaat om privacy en meer specifiek om een beroep op je recht op verzet op grond van artikel 40 of 41 van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wanneer is dit Privacy & Cookie Statement voor het laatst gewijzigd?Van Offerbeek  behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy & Cookie Statement. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de laatste versie van dit Privacy & Cookie Statement. Van Offerbeek raadt je daarom aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn. Wanneer je het niet (meer) eens bent met (aanpassingen aan) dit Privacy & Cookie Statement, kan je niet (langer) gebruik maken van onze Websites. Je vindt de datum van de laatste aanpassingen onderaan deze paragraaf.

Dit Privacy& Cookie Statement is voor het laatst gewijzigd op: 20-05-2018

www.worldofart.nl maakt gebruik van de volgende cookies:

Noodzakelijk (5)
Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

COOKIE NAAM AANBIEDERTYPECOOKIE DOELVERSTUURD NAARVERVALDATUM
__cfduidtidio.coHTTPGebruikt door het inhoudsnetwerk, Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificerenUnited States (adequate)1 years
CookieConsentworldofart.nlHTTPSlaat de cookie status van de gebruiker op voor het huidige domeinIreland (adequate)1 years
wc_cart_hash_#worldofart.nlHTTPNiet geclassificeerd.Netherlands (adequate)session
wc_fragments_#worldofart.nlHTTPNiet geclassificeerd.Netherlands (adequate)session
wordpress_test_cookieworldofart.nlHTTPControleert of de browser van de gebruiker cookies onderstuundNetherlands (adequate)session

Statistieken (3)
Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

COOKIE NAAM AANBIEDERTYPECOOKIE DOELVERSTUURD NAARVERVALDATUM
_gaworldofart.nl HTTPRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.United States (adequate)2 years
_gatworldofart.nlHTTPGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragenUnited States (adequate)session
_gidworldofart.nlHTTPRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.United States (adequate)session

Category: Marketing (1)
Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

COOKIE NAAM AANBIEDERTYPECOOKIE DOELVERSTUURD NAARVERVALDATUM
Collectgoogle-analytics.comPixelGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.s and marketing channels.
United States (adequate)Session

Niet geclassificeerd (9)
Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

COOKIE NAAM AANBIEDERTYPECOOKIE DOELVERSTUURD NAARVERVALDATUM
History.storewww.worldofart.nlHTTPNiet geclassificeerdNetherlands (adequate)2 years
storageTestwww.worldofart.nlHTTPNiet geclassificeerdUnited States (adequate)session
tidio_cacheConnectionDatawww.worldofart.nlHTTPNiet geclassificeerdUnited States (adequate)session
tidio_tidioBrowserSessionIdwww.tidiochat.comHTTPNiet geclassificeerdUnited States (adequate)Persistent
tidio_tidioIdentifyHashwww.tidiochat.comHTTPNiet geclassificeerdUnited States (adequate)Persistent
tidio_visitorDatawww.tidiochat.comHTTPNiet geclassificeerdUnited States (adequate)Persistent
tidio_visitorIdOriginwww.tidiochat.comHTTPNiet geclassificeerdUnited States (adequate)Persistent
vchideactivationmsgwww.worldofart.nlHTTPNiet geclassificeerdNetherlands (adequate)1 year
vchideactivationmsg_vc11www.worldofart.nlHTTPNiet geclassificeerdNetherlands (adequate)1 year