fbpx
logo-mini
muurdecoraties woonkamer

Muurdecoraties voor in uw woonkamer

Muurdecoraties voor in uw woonkamer

Welkom bij World of Art! Als u op zoekt bent naar inspiratie voor muurdecoraties in de woonkamer, dan bent u hier aan het goede adres. In deze blog bespreken we waarom de exclusieve, kunstzinnige wereldkaarten van kunstenaar VAN OFFERBEEK in elk interieur passen, maar ook welke andere muurdecoraties heel mooi staan in de woonkamer. Laat u inspireren! 

Houten wereldkaart in de woonkamer 

De woonkamer is de ruimte van het huis waarin wordt geleefd, waarin u uw bezoek ontvangt of waar u uzelf juist even terugtrekt in rust. Hoe dan ook wilt u graag dat deze woning u en anderen aanspreekt. VAN OFFERBEEK vervaardigt handgemaakte houten wereldkaarten in verschillende stijlen en van verschillende materialen. Welk soort interieur u ook heeft, één van de wereldkaarten van World of Art zou uw woonkamer absoluut complimenteren. 

Voor elke interieurstijl een prachtige wereldkaart

De wereldkaarten van VAN OFFERBEEK hebben allen een unieke uitstraling en kunnen elk interieur aanvullen. Heeft u een modern interieur? Dan staat een betonlook wereldkaart erg mooi. De keuze is uiteraard aan u. Maak gebruik van onze gratis fotobewerking om te zien welke wereldkaart het mooiste in uw woonkamer staat. 

Ideeën en inspiratie voor de woonkamer

Heeft u al een prachtige wereldkaart van VAN OFFERBEEK en zoekt u naar andere woondecoratie om uw interieur helemaal af te maken? Een vaas met bloemen geeft het interieur altijd een frisse look met, afhankelijk van het bloemensoort, een romantische of juist vrolijke sfeer. Kaarsen geven een warme sfeer en fotolijsten met foto’s van uw geliefden maken de woonkamer persoonlijker. 

Muurdecoraties, kleine veranderingen maken groot verschil

Een wereldkaart aan de muur is natuurlijk een behoorlijke statement. Juist met kleine veranderingen kunt u heel gemakkelijk uw woonkamer restylen. Vanwege het aardse karakter van de wereldkaarten matchen deze met vele andere invloeden. Verander eens het vloerkleed, of, als u nog kleiner wilt gaan, verander de kaarsen of zet nieuwe planten neer. Onthoud: soms is minder beter dan veel. Een lege plek hier en daar zorgt voor rust en ruimte. Vindt u het fijner om eerst iets te visualiseren voor u uw interieur gaat aanpakken? Blader door oude woontijdschriften en knip de elementen eruit die u aanspreken. Naast elkaar ziet u veel beter of deze elementen een goede match maken. 

Voor meer tips en inspiratie hebben wij nog meer blogposts. Succes met uw woonkamer decoratie!


Comments are closed.