fbpx
logo-mini
iets aparts aan de muur

Iets aparts aan de muur? 4x inspiratie!

Iets aparts aan de muur? 4x inspiratie!

Op zoek naar iets aparts aan de muur? Mooie wanddecoratie maakt uw interieur compleet. Wat u op de muur hangt, of waarmee u uw interieur aankleedt, vertelt veel over uw persoonlijkheid en wat u waardeert in het leven. Kunt u echt genieten van kunstobjecten in uw huis? En zou u graag meer inspiratie opdoen voor het (her)inrichten van uw woning? Lees dan gauw verder, we geven vier keer inspiratie voor muurdecoraties. 

Minimalistische kunst die eruit springt

Als u dol bent op kunst die minimalistisch is van aard, maar toch direct eruit springt, dan is een houten wereldkaart perfect voor u. Hoewel groot van stuk, oogt de wereldkaart rustig en is het tegelijkertijd een indrukwekkend kunstwerk aan de muur. Zoekt u toevallig nog een plekje voor een wandklok? Dan passen de uurwerken van Karlsson perfect in het minimalistische interieur. 

Stijlvol doch praktisch

Heeft u een smalle woonkamer die u wilt inrichten? Of een kleinere ruimte die nog wanddecoratie kan gebruiken? Dan is het essentieel dat de ruimte zo goed mogelijk wordt benut. Kies voor een wandrek waarin u decoratie kunt plaatsen, maar waar ook nog ruimte is om kleine spullen  weg te werken of een lampje te plaatsen. Hiermee benut u de beperkte ruimte optimaal en oogt het vertrek niet vol of druk. 

Wanddecoratie maakt het interieur compleet

Het toevoegen van wanddecoratie maakt uw interieur compleet. Kale muren kunnen kil overkomen en ook is het aardig onpersoonlijk. Het is juist zo leuk om te laten zien waar u voor staat, waar u van houdt of zelfs wat u heeft meegemaakt in uw leven. Bent u bijvoorbeeld gek op Nederland? World of Art heeft een prachtige houten landkaart van Nederland voor aan de muur. De wereldkaarten van kunstenaar VAN OFFERBEEK zijn zo ontworpen dat er voor elke smaak en elke interieurstijl een passende wereldkaart of landkaart is. Kijkt u eens bij het portfolio om inspiratie op te doen. 

Inspiratie opdoen? Maak een moodboard! 

Vindt u het nog knap lastig om te bepalen wat u aan de muur hangt? Dat begrijpen wij volledig. Onze tip: maak een moodboard met de wanddecoraties die u mooi vindt. De achtergrondkleur van het papier maakt u in dezelfde kleur als uw muur thuis. Een soort mini-afbeelding van uw interieur. Zo ziet u eenvoudig en snel of de beoogde muurdecoraties in uw interieur passen. Ook kunnen wij voor u een gratis fotobewerking maken van uw interieur, zodat u kunt zien of één van de wereldkaarten bij uw interieur past!


Comments are closed.