fbpx
logo-mini
houten wanddecoratie

Praktische tips om houten wanddecoratie te stylen

Praktische tips om houten wanddecoratie te stylen

Houten wanddecoratie is prachtig, maar hoe combineert u dat succesvol in uw interieur? Alles van hout is een beetje teveel van het goede, maar het kan zeker mooi uitpakken als meerdere elementen in uw woning van hout zijn. Denk aan een houten wand, een houten omlijsting bij de tv of een grote, houten kast. Ook kunt u spelen met diepte-effecten en verschillende lagen hout. In deze blog geven we enkele praktische tips om hout te combineren in uw interieur. 

Meubels, vloer en decoratie van hout?

Hout is al eeuwenlang een manier om een interieur warmte en sfeer te geven. Vroeger werden kastelen al voorzien van een houten vloer, omdat dit status en aanzien gaf. Daarnaast is hout duurzaam, het is oersterk en gaat een mensenleven lang mee. Heeft u ook veel hout in uw huis? Dat kunt u heel mooi met elkaar matchen. 

Hout combineren in uw interieur 

Wanneer u een prachtig kunstwerk van hout aan de muur heeft hangen, bijvoorbeeld een houten wereldkaart van VAN OFFERBEEK, dan is het heel mooi om dit te combineren met andere houten elementen in uw woning. Toch is dat vaak eenvoudiger gezegd dan gedaan – zo kunt u bijvoorbeeld ook te maken hebben met verschillende soorten hout. Hoewel veel mensen van eenheid houden, zijn verschillende soorten en kleuren hout prima te combineren met elkaar. Misschien heeft u ook wel een houten vloer, of vloer met houtlook. Dan is het belangrijk om de basistoon van het hout in elk geval met elkaar te matchen.

Houten wanddecoraties combineren met andere materialen

Hout is een natuurproduct, wat betekent dat het perfect te combineren is met andere materialen uit de natuur. Denk aan steen of beton, riet en uiteraard prachtige, groene planten. Ook onze betonlook wereldkaart zou heel mooi staan in een interieur met houten elementen. Voor een strakke, mysterieuze touch aan uw interieur kunt u kiezen voor de wereldkaart in zwart-wit

Houten wereldkaart kopen? 

Bent u geïnspireerd door dit artikel en zoekt u een wereldkaart wanddecoratie? Als u uw gegevens achterlaat voor de gratis fotobewerking, kunnen we u precies laten zien welke kaart het mooiste staat in uw interieur. Bekijk het portfolio om te zien welke soort kaarten er allemaal zijn!  


Comments are closed.