• VAN OFFERBEEK © 2003

Houten landkaart Nederland

Gemaakt in Nederland door beeldend kunstenaar VAN OFFERBEEK. De unieke stenen toplaag en kunstzinnige beschilderingen maakt deze houten landkaart van Nederland een echte blikvanger voor iedereen die van Nederland houdt. U kunt kiezen uit alle mogelijkheden en afwerkingen zoals u kunt zien bij de wereldkaarten.

Magnetisch

Door een metalen tussenlaag kunt u op deze houten landkaart plaatsmarkeringen aanbrengen met onze pin-magneten.

Prijzen en afmetingen 

S 75x90cm 10mm  €249,-
M 100x120cm 10mm  €349,-
L  125×150 10mm €449,- 
XL 150x180cm 13mm  €549,-

Extra opties (tegen meerprijs)

• Provinciegrenzen  25,-
• Magnetisch  100,- Tijdelijk Gratis!
• Pinpoint magneten  0,25 cent per stuk

Deze wereldkaart is te bestellen in alle kleuren en afwerkingen zoals die van al onze houten wereldkaarten.

Bestellen of vragen ? 
neem contact op

Ontdek de pracht van Nederland: Unieke houten landkaart Nederland op maat

Met trots presenteren wij bij Van Offerbeek – World of Art onze speciale houten landkaart van Nederland, met de hand vervaardigd door beeldend kunstenaar VAN OFFERBEEK zelf. Deze unieke creatie is een ware blikvanger voor iedereen die een speciale band heeft met Nederland. Met de combinatie van de stenen toplaag en de kunstzinnige beschilderingen is deze houten landkaart een meesterwerk op zich.

Houten landkaart met stenen toplaag

Onze houten landkaart van Nederland is voorzien van een unieke stenen toplaag die zorgt voor een bijzondere textuur en uitstraling. Het reliëf van de stenen toplaag geeft de landkaart een tastbaar en levendig karakter. Bovendien zijn de kunstzinnige beschilderingen op de landkaart met zorg en precisie aangebracht, waardoor elk detail van Nederland tot leven komt. Of het nu gaat om de uitgestrekte polders, Zeeland of de Waddeneilanden, deze houten landkaart brengt de schoonheid van Nederland op een unieke manier tot uiting.

Maatwerk

Bij Van Offerbeek – World of Art staan we voor maatwerk en keuzevrijheid. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden en afwerkingen voor onze houten landkaarten. U kunt kiezen uit dezelfde afwerkingen en opties zoals de wereldkaarten op deze website maar u kunt ook uw eigen voorkeuren laten spreken bij het samenstellen van uw unieke houten landkaart van Nederland.

Passend in elk interieur

Of u nu een klassiek, modern of industrieel interieur heeft, onze houten landkaart van Nederland past perfect bij diverse interieurstijlen. De natuurlijke uitstraling van het hout en de unieke stenen toplaag geven een warme en authentieke sfeer aan uw ruimte. Plaats de landkaart in uw woonkamer, kantoor, of zelfs in een restaurant of hotel lobby, en creëer een echte eyecatcher die de aandacht trekt van iedereen die binnenkomt.

Passie en vakmanschap

Laat uw liefde voor Nederland spreken met onze prachtige houten landkaart, gemaakt met passie en vakmanschap door VAN OFFERBEEK. Kies voor een kunstwerk dat niet alleen de schoonheid van Nederland weergeeft, maar ook een persoonlijke betekenis heeft. Ontdek de mogelijkheden en afwerkingen die we bieden, geïnspireerd door onze wereldkaarten, en creëer een uniek kunstwerk dat een ode brengt aan ons prachtige land.