logo-mini

Informatie

OVER de WorldOfArt© wereldkaart

‘S Werelds meest kunstzinnige wereldkaarten.
De WorldOfArt© wereldkaart wanddecoratie is ontworpen en vervaardigd uit hout door Van Offerbeek. Deze wereldkaarten zijn kenmerkend om zijn hoogwaardige stenen afwerking en kunstzinnige beschilderingen geïnspireerd door satelliet foto’s van onze prachtige planeet.

Het oppervlak is voorzien een hoogwaardige stenen afwerking (met gebergte reliëf.) U kunt als extra optie kiezen voor een magnetische afwerking, zo kunt u met de meegeleverde magneetjes eenvoudig plaatsmarkeringen aanbrengen.

Ieder exemplaar is door Van Offerbeek beschilderd tot een uniek kunstwerk. Het werk hangt met afstandhouders vrij van de muur. Dit zorgt voor een speelse slagschaduw.

De worldOfArt© wereldkaart is te bestellen in zeven standaard afmetingen.

MEER INFO

Formaten en Prijzen

WorldOfArt© Classic.
140x80cm  9mm dik. XS
175x100cm  9mm dik. S
182x110cm 12mm dik  M
240x140cm 12mm dik L
300×175 12mm dik XL

WorldOfArt© Panorama.
Deze wereldkaart heeft een iets bredere vorm dan de Classic.
150x75cm 9mm dik S
200x100cm 12mm dik M

U kunt al een wereldkaart laten maken vanaf 299,- incl.btw
Nieuwsgierig naar de andere prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Montage

De WorldOfArt© wereldkaarten worden geleverd inclusief montagehandleiding, sjabloon en ruim voldoende afstandhouders voor montage.

Het sjabloon is een groot vel papier met daarop de omtreklijnen van de wereldkaart. Alle delen zijn genummerd en alle bevestigingspunten zijn gemarkeerd. U kunt de wereldkaart ook weer verwijderen wanneer u de muur opnieuw gaat schilderen of gaat verhuizen.

 

Bestellen

U kunt zonder aanbetaling en zonder aankoopverplichting een WorldOfArt© wereldkaart bestellen via het bestelformulier. Op basis van uw wensen zal de wereldkaart worden vervaardigd. Als de wereldkaart klaar is ontvangt u via email de foto’s in hoge resolutie van het eindresultaat.

Betalen

Als het eindresultaat naar wens is kunt u de digitale factuur betalen via IDEAL of een andere betaalmethode naar keuze. Wanneer de betaling is ontvangen zal de wereldkaart zo spoedig mogelijk worden bezorgd.

Levering

Levertijd vind plaats in overleg. Gemiddeld zal dit ongeveer 4 weken zijn.

U kunt het werk zelf afhalen of laten bezorgen. De bezorgkosten bedragen €25,- binnen NL daarbuiten zijn de bezorgkosten afhankelijk van de bestemming.

GRATIS Beeldbewerking!

Benieuwd hoe de wereldkaart bij u aan de wand zal staan? Laat u verrassen door een GRATIS! beeldbewerking.

Mail dan uw gewenste afmeting en afwerking plus een duidelijke foto van uw muur. Vermeld ook even de afmetingen van de muur of  de afmmeting van bijvoorbeeld een meubelstuk op de foto.

Magnetische wereldkaart

Markeer uw favoriete plaatsen doormiddel van kleine magneten.

Verkrijgbaar in twee modellen CLASSIC en PANORAMA

Classic

Panorama

Betalen & Verzenden

Betalen & Verzenden

Mogelijkheden